Damgolf

Länken till styrelsen: Susanne Torssander

Övriga ledamöter: Lisbeth Ekbäck, Nenne Szabo, Sonja Kantonen, Sophia Nylander

Lagledare Sörmlandsserien: Lotta Pettersen

Damgolfens aktiviteter är till för alla damer/tjejer i Vingåkers golfklubb och inbjudan kommer via personligt mail till alla.

Gå gärna med i vår Chat-grupp (i appen Supertext) för information. Här kan man efterfråga golfsällskap på banan och hålla kontakt med övriga medlemmar. Kontakta Erica Larsson 0707-910252 om du vill ingå i gruppen.

Under hela säsongen pågår spel i Sörmlandsserien där Vingåkers GK nu spelar i Div 1. Läs mer om damserien här eller på anslag i klubbrummet. Även seriespelarna har en Chat-grupp (i appen Supertext) Frågor eller intresse för seriespel kontakta Lotta Pettersen 073-6278113

Under 2019 anordnas fyra damtävlingar, alla på torsdagar klockan 16.30, se datum nedan. Anmälan görs via Min golf /tävlingar där spelform framgår. Anmäl sen start om så önskas. Kontakta kansliet för eventuell hjälp med anmälan.Anmälningsavgiften är 20 kronor (kontant) som går till en prispott. Efter varje tävling blir det eftersnack och damkommittén bjuder på kaffe och smörgås i klubbrummet.

En femte superkul tävling anordnas i samband med säsongsavslut. Det är på en fredag då vi umgås och firar lite extra inkluderat prisutdelning.

Hemlig resa anordnas på nationaldagen med samåkning från golfklubben. Anmälan på anslag i damrummet.

Tvådagarsresa till Breviken. Pris 1495 kronor för 2 greenfee, trerättersmiddag, frukost och övernattning. Samåkning från klubben. Anmälan på anslag i damrummet.

Söker du en golfvän eller någon att gå fadderrond med? Kontakta Maria Schönfeldt 0702-914303

Möjlighet finns att hyra ”vagnbur”, kontakta shopen. Medlemmar har även tillgång till klubbrummet, kontakta shopen för kod dit.

Aktiviteter 2019

24 mars: Örebro golfhall för vårträning och umgänge

04 april: Vårens upptaktsmöte. Information, planering och umgänge i klubbrummet.

17 april: Träningskväll med Sophia Nylander

24 april: PRO Nicklas Harlin presenterar Nya golfreglerna för oss i klubbrummet

09 maj: Årets första golftävling i Damgolfen. (tvåmannascramble)

06 juni: Hemlig resa.

13 juni: Andra golftävlingen i Damgolfen. (bästboll)

11 juli: Tredje golftävlingen i Damgolfen. (irish greensome)

08 augusti: Fjärde golftävlingen i Damgolfen. (mix av tidigare spelformer)

13 september: Säsongsavslut med Femte golftävlingen i Damgolfen. (rolig tävling utlovas)

08+09 september: Berits höstresa som 2019 går till Brevikens GK, Karlsborg.

Välkomna till ett spännande år i damgolfen!

Hoppas att vi ses på träffarna och på banan.

Damkommitén

kansli@vingakersgolf.se