Juniorgolf

Befattning: Tränare
E-post: kansli@vingakersgolf.se

Juniorgolf 2019

Torsdagen den 9 maj drar vi igång med säsongens junior träning.

Vi fortsätter med att ha blandade träningsgrupper både tjejer och killar.

Alla dessa träningar är kostnadsfria om du är medlem i klubben.

Starttider för grupperna är följande

Grupp 1 Klockan 17.00-17.40, 6-10år

Grupp2 Klockan 17.45-18.25, 11-13år

Grupp 3 Klockan 18.30-19.10 14år och uppåt.

Under torsdagsträningen kommer det att ligga fokus på teknik och grundträning på spelets olika delar.

Torsdagsträningen kommer ledas av Nicklas

Vår förhoppning är att kunna fortsätta med även måndagsträningarna på banan. Där kommer vi att behöva hjälp av föräldrar när denna träning ligger på ideell basis. Detta på grund av att Henrik Svalin som skött det mesta kring denna träning har fått ändrade arbetsförhållanden. En lista för vem som kommer att vara huvudansvarig för respektive träningstillfälle kommer att ordningsställas så fort som möjligt för maj-juni, sedan kommer vi att fylla på med ansvarig vart efter.

Ansvaret på den som är huvudansvarig är att sätta ihop bollar efter de som är med på träningen och helst gå med sista bollen och se så allt löper på både framåt och bakåt. Det kommer under vissa måndagsträningar finns med någon extra tränare.

Vi kommer att starta måndagsträningen den 20 maj kl. 18.00 med samling vid övningsgreenen.

Precis som förra året så får knattar från grupp 1. vara med på måndagar när man känner sig redo eller att föräldrarna anser att det funkar.

Till måndagsträningen kan det vara bra att uppdatera sin regelkunskap.

Det finns bra information för detta via www.golf.se eller vis denna länk. http://www.vingakersgolf.se/utbildning/nya_golfregler/

Hoppas att ni ser fram emot en ny spännande säsong!

Juniorkommittén

Nicklas & Henrik