Ordförandebrev

Ordföranden har ordet

Det måste erkännas att det inte känns helt enkelt att ta över ordförandeskapet efter Tommy Björkdal. En person som under många år som ordförande bidragit med sitt kunnande och engagemang för att få klubben dit vi är i dag. Stort tack för allt du gjort som ordförande i Vingåkers GK Tommy.

Som ny ordförande vill jag börja med att tacka styrelse, valberedning och övriga inblandade för förtroendet. Jag ska göra mitt bästa för att förvalta det som är bra och väl fungerande i Vingåkers GK men även utveckla det som behövs i linje med det våra medlemmar vill.

2020 är och har varit ett annorlunda år. Hemester och covid-19 har gjort att trycket på vår bana varit betydligt högre under i princip hela säsongen. Golfen och vår klubb har fått ett uppsving och det syns bl.a. på beläggning på banan, kurser, nybörjare och de som hittat tillbaka till golfen. Vi har under året fått ett tillskott på över 100 nya medlemmar, välkomna!

Vi har trots allt kunnat genomföra vår golfvecka med stor framgång. Ett stort tack till alla som gjorde genomförandet möjligt, våra sponsorer, tävlingsledning och sist men inte minst alla deltagare som på ett föredömligt vis följde de riktlinjer som gällde för golfveckan. Även Antikrundan hur kunnat genomföra sitt spel med lite senare start än planerat. Trots att starten blev uppskjuten till den 17 juni hann de spela 649 rundor, vilket motsvarar en promenad ner till Portugals sydkust, bra jobbat.

Alla medlemmar är välkomna att höra av sig till undertecknad eller någon annan i styrelsen med förslag, synpunkter, klagomål eller hurrarop (kontaktuppgifter till samtliga i styrelsen finns på hemsidan). Allt för att vi ska kunna fortsätta att utveckla golfbanan och vårt eget spel. Vi i styrelsen finns för dig och vi vill gärna veta vad just du tycker.

Nu närmar sig vintern med stormsteg och snart kan vi lägga denna säsong bakom oss. En vår, sommar och höst som de flesta av oss aldrig tidigare upplevt. Nu hoppas vi att alla följer de riktlinjer som FHM tar fram och att vi har ett vaccin i början på nästa år så kan vi se fram emot en ny härlig säsong 2021.

Vänligen

Anders Kind