Nyhetsbrev januari

 

Golfsäsongen närmar sig och förhoppningsvis är vi snart ute på nyklippta greener igen.

Vi vill uppmärksamma er på att alla fullvärdiga medlemmar och årsmedlemmar har möjligt att delbetala sin årsavgift via autogiro utan extra kostnad. Kontakta kansliet om ni önskar få er medlemsfaktura upplagd på autogiro, mer information om våra medlemskap finns på vår hemsida. Om ni inte når oss på telefon så går det även bra att skicka ett mail så kontaktar vi er när vi är på plats.

En mycket glädjande nyhet är att golfen från och med 2018 inkluderas i friskvårdsbidraget! Befintliga golfspelare kan nu använda friskvårdsbidraget till spelrättsavgift, golflektioner, kurser, greenfeeavgifter, träning på drivingrange m.m. Tipsa era bekanta som tänkt att börja spela att nyttja sitt friskvårdsbidrag till bland annat nybörjarkursen. Mer kring detta efterlängtade beslut och vad det innebär i praktiken finns att läsa på golfförbundets hemsida.

Ytterligare en nyhet är att vi i år kommer ansluta oss till Golfhäftet. Detta innebär att greenfeegäster som innehar ett Golfhäfte kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helfria vardagar. Sprid ut detta till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana. Gynna din hemmaklubb och köp ditt eget Golfhäfte för 2018 hos oss. Från och med 15/12 kan du köpa ditt golfhäfte hos oss, mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151-13136 så skickar vi häftet och faktura fraktfritt hem till dig.

Med Golfhäftet 2018 kan du spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 495 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet. Många Golfhäftes innehavare använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Med Golfhäftet har du möjlighet att få många nya golfupplevelser!

Missa inte heller att ta del av våra klubbtävlingar under året. För andra året i rad anordnas ”golfveckan” under sommaren med flera roliga par-tävlingar som avslutas med middag och prisutdelning i logen under sista speldagen.

Vi hoppas att ni ser fram emot 2018 års säsong och Vingåkers Golf önskar alla medlemmar en fortsatt trevlig vinter med förhoppningar om en tidig vår!


0151-13136

kansli@vingakersgolf.se

www.vingakersgolf.se

 

Gå gärna in och gilla oss på Facebook Vingåkers Golf så tar du enkelt del av våra nyheter och aktiviteter.

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...