Nyhetsbrev januari

 

Välkomna till ett nytt golfår! 

Under vecka 5 så skickas 2019 års medlemsfakturor ut. Vi vill uppmärksamma er på möjligheten att delbetala årsavgiften via autogiro utan extra kostnad. Kontakta kansliet om ni har några frågor angående fakturor, medlemskap eller om ni önskar få er medlemsfaktura upplagd på autogiro. Om ni inte når oss på telefon så kan ni skicka ett mail så hör vi av oss.

 

Friskvård

Vi vill återigen påminna er om att golfen från och med 2018 inkluderas i friskvårdsbidraget! Golfspelaren kan nu använda friskvårdsbidraget till spelrättsavgift, golflektioner, kurser, greenfeeavgifter, träning på drivingrange m.m. Tipsa era bekanta som tänkt att börja spela att nyttja sitt friskvårdsbidrag till bland annat nybörjarkursen. Mer kring detta efterlängtade beslut finns att läsa på golfförbundets hemsida.

 

Golfhäftet

Vi kommer även i år att vara ansluta till Golfhäftet. Detta innebär att greenfeegäster som har ett Golfhäfte kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helgfria vardagar. Sprid ut detta till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana. Gynna din hemmaklubb och köp ditt eget Golfhäfte för 2019 hos oss. Mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151-13136 så skickar vi häftet och faktura fraktfritt hem till dig.

 

Regeländringar

En av de stora nyheterna för golfen i år är de nya reglerna som gäller från den 1 januari. De innehåller en hel del ändringar och det är den största uppdateringen av regelboken sedan 1952. 34 regler har blivit 24, de har även blivit moderniserade, snällare mot slarvfel på banan och sätter fokus på speltempo. Vi kommer att förse er med mer information om dessa förändringar innan säsongen drar igång men gå gärna in redan nu på golf.se och bekanta er med årets nyheter. Vi rekommenderar också att ni laddar hem den nya regelappen ”Regler för golfspel 2019” som är mycket användbar.


Vi hoppas att ni ser fram emot 2019 års säsong och vi önskar alla medlemmar en fortsatt trevlig vinter med förhoppningar om en tidig säsongsstart!

Gå gärna in och gilla oss på Facebook Vingåkers Golf så tar du enkelt del av våra nyheter och aktiviteter.

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...