Nyhetsbrev december

 

God Jul & Gott Nytt År!

Klubbens andra nummer av Vingslaget digitalt finns nu att läsa på hemsidan under fliken klubben/vingslaget.

Användarnamn: Vingslaget
Lösenord 2017

För att göra tidningen läsvärd så uppmanar vi er medlemmar att skicka in bilder och texter på saker som händer i er omgivning på och runt banan under året.

När vi summerar 2017 års säsong så kan vi konstatera att vi har fler fullvärdiga medlemmar än någonsin tidigare. Vi kan också sammanfatta en säsong där banan varit i mycket bra skick ända från mars till november. Vi får mycket positiv respons för banan av både medlemmar och gäster. Bytet av nytt bevattningssystem på gamla greenerna föll väl ut och vi hoppas att även bytet till ny bevattning på alla gamla tee ska ge samma positiva resultat. Teena på 8 av 9 hål är redan bytta under sept-dec och endast hål 16 återstår till våren. Vi har även investerat i en ny ”luftare” till greenerna som gör det möjligt att lufta greenerna mer frekvent utan att spelupplevelsen försämras. Detta är ytterligare en åtgärd som hjälper oss att skapa en än nu bättre spelyta.

Till nästa års säsong kommer vi att ansluta oss till Golfhäftet. Detta innebär att greenfeegäster som innehar ett Golfhäfte kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helfria vardagar. Sprid ut detta till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana.Gynna din hemmaklubb och köp ditt Golfhäfte för 2018 hos oss. Från och med 15/12 kan du köpa ditt golfhäfte hos oss, mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151-13136 så skickar vi häftet och faktura fraktfritt hem till dig.

Missa inte julkampanjen som pågår fram till 31 december. Köp 2 Golfhäftet och få en gåva på köpet i form av strumpor, handduk eller handske.

Med Golfhäftet 2018 kan du spela över 850 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 495 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet. Många Golfhäftes innehavare använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Med Golfhäftet har du möjlighet att få många nya golfupplevelser!

Ni är också välkomna att höra av er om det är något golfrelaterat som ni vill ge bort i julklapp. Vi har fortfarande kvar en del bollar, handskar, kepsar, handdukar, pikéer m.m. Det går också bra att köpa ett presentkort på golfprodukter, greenfee eller lektioner som gäller under 2018.

Hoppas ni får en trevlig julledighet, tack för 2017 års säsong och på återseende 2018!

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...