Nyhetsbrev Januari 2017 

 

Golfsäsongen närmar sig och snart är det vår igen. Under vecka 4 så skickas 2017 års medlemsfakturor ut.

Vi vill uppmärksamma er på att alla fullvärdiga medlemmar och årsmedlemmar har möjligt att delbetala sin årsavgift via autogiro utan extra kostnad. Kontakta kansliet om ni önskar få er medlemsfaktura upplagd på autogiro, mer information om våra medlemskap finns på vår hemsida. Om ni inte når oss på telefon så går det även bra att skicka ett mail så kontaktar vi er när vi är på plats.

Vi vill också uppmärksamma att du som greenfeemedlem har halva priset på två greenfeerundor som du kan nyttja under året.

Ett drygt 40-tal nya golfare tog under fjolåret grönt kort och i dags läget har vi fler fullvärdiga medlemmar än någonsin tidigare. Fortsätt uppmuntra era bekanta att följa med er ut och testa på att slå på rangen, putta och chippa. Ni får också gärna bjuda med era vänner på ”Golfens dag” som arrangeras den 20 maj med testa på golf. Eller varför inte delta på gröngölinggolfen den 20 juni där du som medlem kan ta med någon som vill prova golf på riktigt.

Ju fler vi blir desto större möjligheter har vi att utveckla både klubb och bana. Vi vill också påminna er om att alla klubbens juniormedlemmar som gått vår grönt kort kurs eller golfskola är välkomna på våra juniorträningar som ingår i medlemsavgiften.

Mer information om alla dessa aktiviteter kommer löpande på vår hemsida.

Missa inte heller att ta del av våra klubbtävlingar under året. Nytt för 2017 är att det kommer att anordnas en ”golfvecka” 20-22 juli med diverse roliga partävlingar som avslutas med middag och prisutdelning i logen under sista speldagen.

Vi hoppas att ni ser fram emot 2017 års säsong och Vingåkers Golf önskar alla medlemmar en fortsatt trevlig vinter med förhoppningar om en tidig vår!

0151-13136

kansli@vingakersgolf.se

www.vingakersgolf.se

Gå gärna in och gilla oss på facebook Vingåkers Golf så tar du enkelt del av våra nyheter och aktiviteter.