Tävlingar

Klubben kommer under 2022 att erbjuda tävlingar med många olika spelformer. Bland annat singeltävlingar, partävlingar, tre-klubbors m.m. Vi hoppas det kommer att finnas något som passar alla.

Likt tidigare år anordnas golfveckan under sommaren med flera roliga singel-, partävlingar & lagtävlingar.

Veckogolfen är öppen för alla medlemmar och gäster. Du väljer själv dag och spelpartner för din tävlingsrunda och ni har möjlighet att spela vilken dag som helst i veckan (1 runda per vecka). Anmälan görs i shopen innan du går ut och spelar. Går du ut innan shopen har öppnat för dagen går det bra att lämna meddelande i greenfeeinkastet om deltagande i tävlingen och det går bra att betala efter rundan. Startavgiften är 40 kr per start/vecka, där 20 kr går till pris för den befintliga veckan och resterande 20 kr går till finaltävlingen i slutet av säsongen. Spelform är slaggolf.

Till finaltävlingen tar du med dig dina två bästa nettoresultat under säsongen som slutligen läggs ihop med finalresultatet.

Finaltävlingen spelas söndag 2 oktoberr. I finaltävlingen spelar damer från Tee-48 och herrar från Tee-57.

Veckogolfen kommer även att innehålla en eclectic tävling (A & B-klass) vilket innebär att er bästa nettoscore på respektive hål kommer lagras och förhoppningsvis resultera i en låg totalscore i slutet av säsongen. När säsongen summeras kommer de tre bästa eclecticscorerna att belönas med priser i respektive klass.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer att ta del av våra tävlingar under året!

Startlistor/resultat

Klicka här för att komma till startlistor och resultat