Aktuellt på Vingåkers GK

 

Vintergolf

Banan är sedan 19/11 stängd med ordinarie greener. Fortsättningsvis kommer hål 1-3 & 17-18 vara öppna med provisoriska greener. Likt förra vintern så spelas hålen från teemarkeringarna strax utanför green och ni hålar ut på tee där flaggorna är placerade. Spelar ni dessa fem hål så börjar ni alltså i anslutning till green på 18 och avslutar rundan på tee på 1:an. Vi väljer denna sträckning för att få minsta möjliga slitage på greenerna.

Under lågsäsong är vi inte på plats i shop & kansli i samma utsträckning som vanligt så om ni inte når oss på telefon så går det även bra att skicka ett mejl så hör vi av oss.

 

Julkampanj på golfhäftet! 

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. 

Julkampanjen! Köp 2 Golfhäftet 2019 för 990 kronor och få en gåva på köpet!

Torsdag den 25 oktober startar Golfhäftets Julkampanj. Gynna din hemmaklubb och köp ditt Golfhäfte för 2019 hos oss. Kampanjen är mycket uppskattad och passar perfekt som julklapp. Gåvor att välja mellan är: golfstrumpor, golfhandduk eller golfhandske. Kampanjen pågår mellan 25/10 och 31/12

Köper du Golfhäftet inkl PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på Golfhäftets hemsida eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du till för 199 kronor.

Du beställer enkelt genom att mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151-13136 så skickar vi häftet och faktura fraktfritt hem till dig.


 

 

 

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...