Aktuellt på Vingåkers GK

Golfhäftet 2017-12-15

Till nästa års säsong kommer vi att ansluta oss till Golfhäftet. Detta innebär att greenfeegäster som innehar ett Golfhäfte kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helfria vardagar. Sprid ut detta till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana.

Gynna din hemmaklubb och köp ditt Golfhäfte för 2018 hos oss. Från och med idag kan du köpa ditt golfhäfte hos oss, mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151-13136 så skickar vi häftet och faktura fraktfritt hem till dig.

Missa inte julkampanjen som pågår fram till 31 december. Köp 2 Golfhäftet och få en gåva på köpet i form av strumpor, handduk eller handske. 

Med Golfhäftet 2018 kan du spela över 850 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 495 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet. Många Golfhäftes innehavare använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Med Golfhäftet har du möjlighet att få många nya golfupplevelser! 

Ni är också välkomna att höra av er om det är något golfrelaterat som ni vill ge bort i julklapp. Vi har fortfarande kvar en del bollar, handskar, kepsar, handdukar, pikéer m.m. Det går också bra att köpa ett presentkort på golfprodukter, greenfee eller lektioner som gäller under 2018.

God Jul & Gott Nytt År!

 

Höstinformation 2017-11-13

På grund av väderläget stänger vi idag rangen och banan med ordinarie greener. För er som vill fortsätta hålla igång svingen så kommer hål 1, 2, 3, 17 & 18 att vara öppna med provisoriska greener. Det som gäller är att hålen spelas från teemarkeringarna strax utanför green och ni hålar ut på tee där flaggorna är placerade. Spelar ni dessa fem hål så börjar ni alltså i anslutning till green på 18 och avslutar rundan på tee på 1:an. Vi väljer denna sträckning för att få minsta möjliga slitage på greenerna.

Shop & kansli är stängt för säsongen, har ni några frågor ring oss på 0151-13136. Om ni inte når oss på telefon så går det även bra att kontakta oss på mail kansli@vingåkersgolf.se

Välkomna!

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...

Nyhetsbrev december