Tränare

Namn Nicklas Harlin
Ålder 38
Familj Fru Lisa
Började spela golf -90
Hcp 0,2

nicklas_102.

Jag heter Nicklas Harlin och arbetar som tränare och administratör på Vingåkers Golf.

Sport är något som alltid har intresserat mig och jag har testat på många olika idrotter. Jag började spela golf vid nio års ålder och sedan dess har golfen tagit en stor plats i mitt liv. Jag tävlade aktivt som junior och sedan även som Professionell på den Nordiska touren under två år.

Jag har genomgått SGF & PGA:s Tränarutbildning (TU) 05/08 och jag arbetar dagligen med att utveckla mig själv och mina elever. Jag trivs med att träffa nya människor och tycker det är kul att hjälpa människor att utvecklas som golfspelare.

Min filosofi är att utgå från varje individs egna förutsättningar och ambitioner med golfen och sedan göra förbättringar utifrån det. Det går inte att stöpa alla golfare efter samma mall. Vi har olika kroppsbyggnader och fysiska förutsättningar vilket är viktigt att ta hänsyn till vid utvecklandet av tekniken.

I bagen har jag: Järnset Titleist AP2, Driver Titleist 917D2 M.W. #4 Titleist 910F, Hybrid Titleist 910H Wedgar Titleist Vokey 52, 56, 60, Putter Odyssey Rossie 2

Kommande events

Inga evenemang inplanerade...