Information inför 2024 års säsong

Årsavgift 2024

Under första halvan av februari skickas 2024 års medlemsfakturor ut, möjlighet finns att delbetala årsavgiften via autogiro utan extra kostnad. Kontakta kansliet om ni önskar få er medlemsfaktura upplagd på autogiro, mer information om våra medlemskap finns på vår hemsida. Om ni inte når oss på telefon går det även bra att skicka ett mejl så kontaktar vi er när vi är på plats.

 

Golfspel året om

Välkomna till vår Trackman inomhussimulator. Här kan du träna på egen hand eller spela några av världens bästa banor tillsammans med dina vänner i en trivsam inomhusmiljö och få exakt information om dina slag. Information om hur ni bokar tid med mera finns via vår hemsida.

 

Golfamore (fd Golfhäftet)

Även i år kommer vi att vara ansluta till Golfamore. Detta innebär att greenfeegäster som har Golfamore kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helgfria vardagar. Sprid det till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana. Gynna din hemmaklubb och köp ditt eget Golfamore kort för 2024 hos oss. Mejla ditt namn, golf:id och antal kort till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151–13136 så skickar vi kortet hem till dig.

 

Ombyggnad

Vi kan också berätta att vi under vintern bygger om i shopen. Reception och kök kommer byta plats med shopen. Med denna ombyggnad får vi modernare och mer användbara lokaler. Vi hoppas att ni kommer trivas minst lika bra som tidigare😊

 

Friskvård

Glöm inte att golfen inkluderas i friskvårdsbidraget! Ni kan använda friskvårdsbidraget till spelrättsavgift, golflektioner, kurser, greenfeeavgifter, träning på drivingrange och spel i golfsimulatorn. Mer information gällande friskvårdsbidraget finns att läsa på golfförbundets hemsida.

Hoppas att ni ser fram emot 2024 års säsong och vi önskar alla medlemmar en fortsatt trevlig vinter med förhoppningar om en tidig säsongsstart!

Följ oss gärna på Facebook & Instagram Vingåkers Golf så tar ni enkelt del av våra nyheter och aktiviteter