Sponsorgolfen

Det börjar bli dags att dra igång med årets sponsorgolf. Ni kommer att ha möjlighet att spela er tävlingsrunda på valfritt datum fram till 10 oktober. Med det här upplägget hoppas vi att så många som möjligt av er får tillfälle att komma ifrån och unna er en golfrunda.

Laget ska bestå av tre deltagare varav minst en representant från företaget. Passa på att bjuda med en kollega, samarbetspartner eller vän på en kostnadsfri runda. Utrymme finns också att ta med någon som är nyfiken på golf och vill testa på att spela en runda då det finns en fjärde ledig plats i bollen. 

Anmälan görs till kansli@vingakersgolf.se med golf:id på de som representerar företaget och kontaktuppgifter till eventuella ”testa på” golfare. Efter ronden lämnar ni scorekortet i greenfeeinkastet. Ni väljer själva vilket tee ni spelar ifrån och de två bästa poängen per hål räknas. Vandringspokalen går till det vinnande företaget. Efter den 10 oktober kommer en resultatlista att sammanställas och kommuniceras, priser hämtas i shopen.

Vi bjuder på kaffe och smörgås innan, under, eller efter rundan.

Tack för ert stöd och hoppas ni får möjlighet att delta!     

Vingåkers Golf & Vingåkers Golfklubb