Nyhetsbrev januari

Välkommen till ett nytt golfår!

Under vecka fyra skickar vi ut årets medlemsfakturor, möjlighet finns att delbetala årsavgiften via autogiro utan extra kostnad. Kontakta kansliet om ni önskar få er medlemsfaktura upplagd på autogiro, mer information om våra medlemskap finns på vår hemsida. Om ni inte når oss på telefon så går det även bra att skicka ett mejl så kontaktar vi er när vi är på plats.

Golfspel året om

Vi är mycket glada att numera kunna erbjuda våra medlemmar och gäster golfspel året om! Sedan början av april 2022 är vår golfsimulator tillgänglig för spel. Här kan ni träna på egen hand eller spela några av världens bästa banor tillsammans era vänner i en trivsam inomhusmiljö. Simulatorn vi har installerat är från världsledande Trackman. Launchmonitorn analyserar i minsta detalj bollflykten och klubbhuvudets rörelse genom träffen via sin kombination av radar och kameraspårning. Detta skapar tillsammans med den detaljerade grafiken en fantastisk golfupplevelse. Många av de vackraste och mest ikoniska banorna finns att spela, inklusive mer än 30 av PGA- och Europatourens spelplatser. Trackmans simulatorlösning innehåller flera underhållande spel som Bullseye, Closest to the Pin, Hit it och Capture the Flag som är roliga och ett bra sätt att förbättra ditt spel. Information om hur ni bokar tid med mera finns via vår hemsida.

Golfhäftet

Även i år kommer vi att vara ansluta till Golfhäftet. Detta innebär att greenfeegäster som har ett Golfhäfte kommer att kunna spela en runda till halva greenfeepriset under helgfria vardagar. Sprid  det till era bekanta och ta med dem på en runda på vår trevliga bana. Gynna din hemmaklubb och köp ditt eget Golfhäfte för 2023 hos oss. Mejla ditt namn, golf:id och antal golfhäften till kansli@vingakersgolf.se eller ring oss på 0151–13136 så skickar vi häftet hem till dig.

Friskvård

Vi vill påminna er om att golfen inkluderas i friskvårdsbidraget! Golfspelaren kan använda friskvårdsbidraget till spelrättsavgift, golflektioner, kurser, greenfeeavgifter, träning på drivingrange och spel i golfsimulatorn. Mer information gällande friskvårdsbidraget finns att läsa på golfförbundets hemsida.

Hoppas att ni ser fram emot 2023 års säsong och vi önskar alla medlemmar en fortsatt trevlig vinter med förhoppningar om en tidig säsongsstart!

Följ oss gärna på Facebook & Instagram Vingåkers Golf så tar du enkelt del av våra nyheter och aktiviteter