Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÖPPET HUS – golfsimulatorn lördag 11 februari kl. 10-14!

11 februari 2023 @ 10:00 - 14:00

Välkomna att lufta klubborna innan utomhussäsongen drar i gång och få tips om hur ni använder simulatorn på bästa sätt.

Vi är mycket glada att numera kunna erbjuda våra medlemmar och gäster golfspel året om!

Sedan början av april är vår golfsimulator tillgänglig för spel. Här kan ni träna på egen hand eller spela några av världens bästa banor tillsammans era vänner i en trivsam inomhusmiljö. Simulatorn vi har installerat är av modellen Trackman 4, ansedd som marknadens bästa golfsimulator.

TrackMan utvecklades till att börja med för professionella golfspelare och golftränare som ett avancerat träningshjälpmedel, men de senaste åren har TrackMan satsat mer och mer på inomhusgolf och att bli ett verktyg som uppskattas lika mycket av alla golfare! Med den senaste mjukvaruuppdateringen TPS 9 har TrackMan 4 blivit den ultimata nöjesmaskinen för alla golfälskare.

Launchmonitorn analyserar i minsta detalj bollflykten och klubbhuvudets rörelse genom träffen via sin kombination av radar och kameraspårning. Med hjälp av datan kan bollflykten simuleras med en felmarginal på en halvmeter på två hundra meter, både i längd och sidoskruv. Detta skapar tillsammans med den detaljerade grafiken en fantastisk golfupplevelse.

Många av de vackraste och mest ikoniska banorna finns att spela, inklusive mer än 30 av PGA- och Europatourens spelplatser. Trackmans simulatorlösning innehåller flera underhållande spel som Bullseye, Closest to the Pin, Hit it och Capture the Flag som är roliga och ett bra sätt att förbättra ditt spel.

Detaljer

Datum:
11 februari 2023
Tid:
10:00 - 14:00